Skip to main content

Mal oratge, compte si feu barranquisme, ve aigua!!!

Quan feu barranquisme o senderisme, ull amb l’oratge.

Demà divendres dia 27 i dissabte 28 de novembre donen aigua i de valent a la zona de Llevant. Si teniu cap activitat programada per aquests dies, també s’assegureu de tindre un pla «B», en cas de que la cossa es pose lletja.

Imatge de temps tancat durant una eixida per fer senderisme
Ull amb l’oratge quan esteu a la natura

Un pla «B», tan sols vol dir que mirem, ens informem. I si és possible confirmem l’oratge que farà a la zona on tenim pensat realitzar la nostra activitat. I també contemplar altres zones on les condicions de l’oratge siguen millor per poder fer un canvi de pla.

A mi, personalment els dies de pluja m’agrada eixir a córrer, trobe la muntanya buida i en silenci i de vegades amb els seus habitants invisibles.

Un pla «B», com ja podeu imaginar pot ser realitzar la mateixa activitat però a altre lloc de la nostra comunitat on puga fer millor oratge o simplement abandonar l’activitat i esperar a que el temps millore.

Hui en dia podem consultar moltes pàgines i tindre apps al nostre mòbil que ens donen informació molt fiable i en temps real de l’oratge.

Sempre és ideal realitzar cursos o informar-se del que podem observar a les pàgines de consulta, com per exemple: www.eltiempo.es; www.aemet.es.

https://www.eltiempo.es/videos/la-prevision-de-eltiempo-es/va-a-llover-mucho-los-acumulados-que-se-esperan

Recordeu que a Guiantte.com oferim moltes activitats a la natura.

activitats, oratge

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *