Skip to main content

Senderisme

Senderisme, és una activitat física que consisteixen caminar a l’aire lliure, més habitualment a la muntanya, seguint camins o dreceres marcats, com GR, PR o SL.

 

L’objectiu de l’activitat és gaudir de la natura, l’entorn i altres elements com puguin ser la botànica, minerals, elements històrics, antròpics i culturals. És una activitat accessible per a gran part del públic perquè no requereix una gran preparació física.

Organitzem eixides temàtiques sobre flora i fauna que ens envolta, eixides més pernocta o eixides de diversos dies amb temàtiques diferents. A l’hivern proposem eixides hivernals al Penyagolossa (Castelló) i eixides amb raquetes de neu per Javalambre (Terol) i voltants de Benasc.

 

L’equipament per aquesta activitat és més accessible i econòmic que el de les anteriors activitats. El necessari seria: botes de muntanya o sabatilles de muntanya, gorra i ulleres de sol, crema solar, bastons (opcionals), motxilla (amb menjar i aigua), roba còmoda i transpirable, tallavents o impermeable (depèn de la temporada de l’any en què ens trobem).

Consulta les eixides a les entrades de la pàgina. Rutes programades que realitzarem mensualment, totes les dades i característiques de les rutes estaran penjades en l’entrada corresponent.

 

Activitats e senderisme més destacades

Clàssiques:

  • Pujada al pic Espadà
  • Eixides per la Serra Calderona
  • Agulles de Santa Àgueda; Puigcampana
  • Al cim del Penyagolosa

 

Senderisme Itinerant:

  • 2 nits o 3 nits amb bivacs

 

Senderisme Nocturn:

  • Aprofitant les nits de lluna plena

 

  📞 Per a més informació contacta amb mi al 665 03 09 11 

Reserves

 

guiant-te senderisme